INCHIRIERE LIMUZINE NUNTA – LIMUZINE BUCURESTI

       Inchiriere limuzine: Fie că este ziua nunții tale, aniversarea ta ori pregătești o petrecere surpriză pentru cineva drag, cu siguranță închirierea unei limuzine este o idee perfectă pentru a completa ziua. Experiența plimbării într-o limuzină denotă eleganță și rafinament, o trăire care se va transforma într-o amintire plăcută.

Ai vazut si tu acele limuzine elegante prin Bucuresti? De ce sa nu aveti si voi parte de o limuzina la nunta voastra? Oferim servicii de inchiriere limuzine nunta la preturi elegante si convenabile. Limuzinele noastre vor avea grija sa va faca ziua mai speciala, eleganta si de memorat.

          Limuzinele pe care le închiriem sunt elementul perfect care se încadrează ideal într-o atmosferă de poveste. Mai mult, este cadoul ideal pentru orice ocazie.

INCHIRIERE LIMUZINE

  Profită de ofertă și închiriază o limuzină! Șoferii noștri sunt calificați, punctual și instruiți special pentru a oferi servicii de înaltă calitate. Închirerea unei limuzine este alegerea perfectă pentru orice eveniment: cerere în căsătorie, nuntă, botez, balul bobocilor, seara banchetului, evenimente VIP, petreceri private, etc

Avantaje limuzine Armonique Events

Aveti la dispozitie o flota completa de peste 20 de limuzine din care puteti alege cea dorita pentru eveniment;

Soferi profesionisti si imbracati corespunzator;

Oferte speciale pentru alegerea unei limuzine impreuna cu DJ sau formatie, aranajamente florale, servicii foto-video;

Preturi accesibile pentru orice buget in functie de durata si data inchirierii;

 Inchiriere limuzine pentru nunti, botezuri, petreceri private, corporate;

Consultanta si deplasari gratuite oriunde in Bucuresti.

FORMATIE NUNTA, FORMATIA STEFAN LAUTARU

Cum poate o nunta sa fie completa si cu o atmosfera incendiara daca nu cu ajutorul unei formatii de nunta? Formatia de nunta Stefan Lautaru vine in intampinarea celor ce iti doresc o petrecere „scoasa din tipare”, oferind o gama variata de servicii muzicale pentru toate preferintele. De la formatie nunta cu un repertoriu de muzica populara si muzica lautareasca pana la formatie de nunta cu un repertoriu de muzica usoara, coveruri si slagare internationale.

Investim mult timp si resurse in serviciile noastre astfel incat sa oferim cele mai bune servicii si preturi pentru sezonul 2019 – 2020 de pe piata si sa fim pe masura asteptarilor clientilor nostri. 

Formatie de nunta >>

ARMONIQUE EVENTS
Persoana contact: Stefan

Adresa de email:

Telefon: 0748.190.548 / 0728.660.700