ARANJAMENTE FLORALE NUNTA

Alegerea ta cu privire la aranjamentele florale pentru nunta spune multe despre personalitatea si stilul tau, asa ca, petrece ceva timp uitandu-ne la diverse modele de aranjamente florale nunta pana in momentul in care gasesti ceva ce iti va placea enorm. In general, aranjamentele de nunta sunt din ce in ce mai variate incorporand texturi si accesorii neobisnuite.

Un aranjament floral de nunta nu include doar florile in sine ci si recipientul in care sunt asezate sau sustinute. In situatia in care este inclus un accesoriu pentru aranjamentul floral de nunta, acesta devine o parte a design-ului in sine. Intreaga compozitie ar trebui sa se raporteze la calitate inalta dar sa inspire si o armonie stransa cu stilul incaperii pentru care a fost creat aranjamentul floral.

Pe masura ce sunt alese componentele unui aranjament, incepe sa se creeze un contur. Acest contur in general devine mai interesant in functie de marimea si forma spatiului in care va fi asezat.

ARANJAMENTE FLORALE – BUCHET MIREAZA, BOTEZ

Adaugand lumini in aranjamentele florale le va oferi un aspect romantic. Lumanarile au fost intotdeauna decoratiunile de nunta cele mai populare. Formele neobisnuite sunt o caracteristica cheie a aranjamentelor florale de nunta moderne. In loc de aranjamente florale compacte, incearca sa iti alegi un buchet natural, care sa te reprezinte pe tine.

Pe langa necesitatea unei formatii de nunta, aranjamentele florale sunt un “must have”. Cu ajutorul aranjamentelor florale puteti crea un decor de basm in care actorii principali veti fi voi.

Inca din organizarea nuntii voastre ar trebui sa luati in calcul si aranjamentele florale. Permiteti florilor sa va ofere o nunta de poveste!

Aranjamentele florale dau o nota aparte oricarui eveniment si ajuta la decorul de poveste al momentului pe care vrei sa il pastrezi in memorie intotdeauna.

Armonique Events iti promite un cadru de poveste, in care florile vor fi micile vedete ale fiecarei mese.

Daca propunerile noastre de aranjamente florale nunta nu te incanta, suntem fericiti sa iti oferim acel aranjament unic la care te-ai gandit doar tu.

SETURI ARANJAMENTE FLORALE NUNTA

seturi aranjamente florale nunta

seturi aranjamente florale nunta

seturi aranjamente florale nunta

seturi aranjamente florale nunta

AVANTAJE ARANJAMENTE FLORALE – ARMONIQUE EVENTS

Aranjamente florale pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, cununie, etc.Pachete complete pentru orice tip de eveniment;

Disponibilitate oricand, indiferent de perioada aleasa pentru eveniment;

Oferte speciale pentru alegerea unei formatii de nunta impreuna cu limuzine, aranjamente florale si serviciu foto-video;

Programe artistice complete cu muzica de petrecere, lautareasca, internationala, solisti, populara, etc.;

Echipamentele de sonorizare, luminile și instrumentele de cea mai buna calitate si performanta;

Consultanta si deplasari gratuite oriunde in Bucuresti – Ilfov;

Dj profesionist care asigura suportul muzical în pauzele trupei.

FORMATIE DE NUNTA, SEZON 2019 – 2020

Cum poate o nunta sa fie completa si cu o atmosfera incendiara daca nu cu ajutorul unei formatii de nunta? Formatia Stefan Lautaru vine in intampinarea celor ce iti doresc o petrecere „scoasa din tipare”, oferind o gama variata de servicii muzicale pentru toate preferintele. De la formatie de nunta cu un repertoriu de muzica populara si muzica lautareasca pana la formatie de nunta cu un repertoriu de muzica usoara, coveruri si slagare internationale.

Investim mult timp si resurse in serviciile noastre astfel incat sa oferim cele mai bune servicii pentru sezonul 2019 – 2020 de pe piata si sa fim pe masura asteptarilor clientilor nostri. 

Formatie de nunta >>

ARMONIQUE EVENTS
Persoana contact: Stefan

Adresa de email:

Telefon: 0748.190.548 / 0728.660.700